Gondolj nagyot, gondolkozz nagyban!

Integrált, egyedi e-kereskedelmi rendszereket tervezünk és fejlesztünk. Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk megalkotott áruházak sok ezer embernek biztosítja naponta a kényelmes online vásárlás lehetőségét.

Miért tudunk eredményesen együtt dolgozni?

Nem “csak” egy IT cég vagyunk, akik ügyesen fejlesztenek, munkatársaink közül többen kereskedelmi oldalról érkeztek, ennek köszönhetően a megrendelő szempontjait, látásmódját, az e-kereskedelem gyakorlati praktikáit és buktatóit is jól ismerjük.

Közepes és nagy webshopok mindennapi üzemeltetésében jelentős a tapasztalatunk technológiai és üzleti oldalon egyaránt. Szinte minden e-kereskedelemhez és e-businesshez kapcsolódó területre van olyan kollégánk, aki szakértője a témának – ha mégsem, ajánlunk olyan csapatot, akire mi is rá mernénk bízni magunkat.

1998 óta vagyunk szereplői a magyar e-kereskedelmi piacnak, alapító tagjai vagyunk az Ecommerce Hungary Közhasznú Egyesületnek (SzEK.org). Az elmúlt évek során több, a saját szegmensében piacvezető partnerünk sikereihez járultunk hozzá az általunk tervezett és elkészített e-kereskedelmi rendszerekkel. Néhányan közülük már a nemzetközi piacon is kiválóan megállják a helyüket.

a megrendelő szempontjait, látásmódját, az e-kereskedelem gyakorlati praktikáit és buktatóit is jól ismerjük

Miben tudunk segíteni?

Komplex e-kereskedelmi megoldások

Komplex e-kereskedelmi megoldások

Nem “csak” webáruházakat fejlesztünk, nem “csak” egy értékesítő felületet, amellyel a vásárló találkozik. A mi rendszereink jellemzően a partnereink teljes és egyedi e-kereskedelmi folyamatait támogatják. Sok esetben olyan ügyfélszolgálati, CRM vagy akár ERP funkciókat is megvalósítunk, amelyek a weben könnyebben elérhetőek és olcsóbban elkészíthetőek, mint egy ügyviteli rendszerben.

Teljes körű szolgáltatás a tervezéstől az üzemeltetésig

Teljes körű szolgáltatás a tervezéstől az üzemeltetésig

Az ötlet megszületésétől a tervezési fázison át, a funkciók, felületek, design elkészítésével, majd a fejlesztéssel és biztonságos üzemeltetéssel támogatjuk partnereinket.

Rávilágítunk a projekt előtt és közben a kockázatokra, a siker érdekében segítünk alternatívákat felállítani. Kitaláljuk hogyan, hol és mit érdemes automatizálni, folyamatokat tervezünk, üzleti tanácsadást végzünk, megtervezzük a témához leginkább passzoló felhasználói folyamatokat, vásárlói élményt.

A tervek alapján a kor elvárásainak megfelelő, magas technológiai színvonalon végezzük el a fejlesztést, hogy az általunk készített rendszerek hosszú távon fenntarthatóak, az üzleti igényekhez alkalmazkodva továbbfejleszthetőek legyenek.

Nagy látogatottságú, magas terhelésű rendszereket tervezünk, fejlesztünk és üzemeltetünk, amelyek megbízhatóan szolgálják ki a kereskedőket és a vásárlókat a kiemelkedő terhelést jelentő kampányok (pl. Black Friday) vagy szezonális csúcsok (pl. karácsony) ideje alatt is.

Rendszerintegráció

Rendszerintegráció

Az üzleti folyamatok optimális kialakítása érdekében különböző rendszereket integrálunk úgy, hogy azok egységes egészként tudjanak működni. Több rendszer összekapcsolása esetén a tapasztalatainkat felhasználva átvilágítjuk a meglévő rendszereket és vállalati folyamatokat, hangsúlyosan megvizsgáljuk és elemezzük a felhasználói szokásokat, azonosítható hibákat. Megtervezzük az integráció folyamatait, valamint technikai megvalósítását és a kivitelezés során összehangoljuk a szereplők igényeit és adottságait, hogy átlendítsük a projektet a kölcsönös függőségeken.

Sikeres integrációs projekteket végeztünk többek között például SAP, Microsoft Dynamics AX és NAV, Maconomy, DataMagic ERP rendszerekkel.

Online fizetési megoldások

Online fizetési megoldások

Több mint 20 féle online fizetési szolgáltatáshoz biztosítunk kapcsolatot, de egyedi igények alapján továbbiak implementációját is megvalósítjuk. Könnyen integrálható megoldásunk egyszerre biztosít egyszerű fizetési folyamatot a vásárlók számára és széles szolgáltatáspalettát, átlátható üzletmenetet, egységes adminisztrációs felületet a kereskedők számára.

Nem a gyors és felejthető, hanem a hosszú távon sikeres partneri kapcsolatokban hiszünk

Hogyan dolgozunk?

 • Egyedi e-kereskedelmi rendszereket tervezünk, készítünk és üzemeltetünk.
  Nem a gyors és felejthető, hanem a hosszú távon sikeres partneri kapcsolatokban hiszünk, ezt támasztja alá például 1999 óta tartó együttműködésünk a G’Roby Online Szupermarkettel, 2003 óta tartó aktív kapcsolatunk a Bortársasággal, vagy 2006 óta tartó közös munkánk a Libri.hu Online könyváruházzal.
 • Minden projektben tanulunk valami újat.
  Egy kicsit mindig megtanuljuk az ügyfelünk szakmáját is. Akkor érezzük jól magunkat, ha úgy tudunk együtt dolgozni, mintha “belső emberek” lennénk, mintha kicsit a miénk is lenne az adott webáruház.
 • Számunkra akkor élvezetes és sikeres egy projekt, amikor együtt gondolkodunk,
  egyesítjük a résztvevő felek kompetenciáit: a partnerünk hozza a speciális kereskedelmi tudását, mi a webes kereskedelmi tapasztalatunkat, és közösen megalkotjuk a testreszabott megoldást.
 • Hiszünk az őszinteségben, hosszú távú partnerségre törekszünk.
  Akkor érezzük jól magunkat, ha a partnerünk (és persze az ő ügyfelei is) jól érzik magukat a közös munkánk eredményeként.
 • Nagyon büszkék vagyunk,
  ha egy-egy partnerünk az általunk készített rendszerrel díjat nyer valamely rangos versenyen.

Készen állunk az új kihívásokra

Ha a fenti témák bármelyike foglalkoztat
mostanság, írj egy üzenetet nekünk!

Akikre büszkék vagyunk

Libri

Hosszú távú együttműködés

Primanet

Út az ötlettől a több százmilliós bevételig

Josef Seibel

Teljes webáruház megújítás és ERP integráció

Go to Top