Az ötlettől az
élményig

Komplex digitális design szolgáltatást nyújtunk.
Egységes, jól funkcionáló és esztétikus felületeket tervezünk: feltérképezzük és megértjük az üzleti célokat, a tervezés folyamán szemelött tartjuk a valódi felhasználói igényeket, emellett maximálisan kihasználjuk a technológia adta lehetőségeket.

Miért tudunk eredményesen
együtt dolgozni?

Hídat építünk a felhasználói és üzleti igények között, hogy végeredményben a használhatóság és vizuális élmény mellett a bevételi célokat is kielégítő termék valósuljon meg.

Miben tudunk segíteni?

Kutatásokkal, elemzésekkel és szakmai tapasztalatunkkal átfogó, teljes képet alkotunk a termékről – üzleti és felhasználói oldalról is megvizsgálva – majd a feltérképezett problémákra konkrét és komplex megoldási javaslatokat adunk:
legyen szó akár arculatról, márkáról, designról, interakcióról, vagy felhasználói élményről.

Hogyan jutunk el az ötlettől az élményig?

Megértés és kutatás:

Ahhoz, hogy a megrendelői és felhasználói oldalnak is a megfelelő megoldást tudjuk nyújtani, alaposan meg kell ismernünk mindkét fél igényeit, motivációit és elvárásait. Ebben vannak segítségünkre a stakeholder interjúk, a versenytársak megismerésére alkalmas módszerek és a különféle módon vizsgálható felhasználói és analitikai kutatások.

Tervezés

A fenti információk birtokában tudjuk felállítani a megfelelő stratégiát, ami mentén hatékonyan fogunk tudni együttdolgozni. Megfogalmazzuk a konkrét feladatokat és folyamatokat: mit és hogyan érdemes tesztelni, illetve hogy milyen felületekben gondolkodhatunk.

Foglalkozunk a felhasználói élmény utakkal, a kapcsolódási pontokkal, perszónákat alkotunk, átgondoljuk
a struktúrát és a használhatóságot, majd rengeteg ötletet vázolunk fel és találunk ki a feladat optimális megoldására, ez segít minket abban, hogy megtaláljuk a megfelelő irányt és a legjobb végeredményt ügyfeleink számára!

Tesztelés

Bár mi bízunk magunkban, fontos, hogy olyan megoldást adjunk ki a kezünkből, ami valóban működik. Ezért az elkészült drótvázat (vagy működő prototípust) a potenciális felhasználók kezébe adjuk, hogy a készülőben lévő terméket utána, tökélyre tudjuk fejleszteni.

Elemzés

Az elkészült termék utóéletét is figyeljük, hogy valóban a tervezett elvárásoknak megfelelően teljesít-e.

Mivel mi sem vagyunk jósok, és a trendek, felhasználói elvárások is folyamatosan változnak, mindig van további fejlődési lehetőség és potenciál egy termékben. Ezért mi sosem unatkozunk, újra meg újra együtt dolgozunk ügyfeleinkkel az ismétlődő folyamatban, hogy még jobbá és jobbá tegyük terméküket.

Amennyiben nincs lehetőség a tervezési projekt során az ideális folyamat minden lépését végigvenni, akkor is érdemes részleteiben alkalmazni a módszertant, mert minden apró lépés ami jobb felhasználói felület irányába mutat, elégedett ügyfeleket és sikeres projektet eredményez.

Készen állunk az új kihívásokra

Ha a fenti témák bármelyike foglalkoztat
mostanság, írj egy üzenetet nekünk!

Akikre büszkék vagyunk

Libri

Hosszú távú együttműködés

Primanet

Út az ötlettől a több százmilliós bevételig

Josef Seibel

Teljes webáruház megújítás és ERP integráció

Go to Top