Támogatás az első lépésektől a piacvezető pozicióig

Segítünk elindulni és tudatosan fejlődni az e-kereskedelem világában. Több, mint 18 éves tapasztalatunkkal személyre szabott gyakorlati támogatást adunk tervezési, elemzési, optimalizálási és növekedési feladatokban. Hiszünk a hosszú távú együttműködésben és a közös sikerekben.

Miért tudunk eredményesen együtt dolgozni?

Tanácsadóink kereskedelmi oldalról érkeztek, többen emellett fejlesztői háttérrel is rendelkezünk. Szakmai múltunknak köszönhetően a megrendelői oldal szempontjait, látásmódját, az e-kereskedelem gyakorlati praktikáit és buktatóit is jól ismerjük.

Tanácsadóink kereskedelmi oldalról érkeztek, többen emellett fejlesztői háttérrel is rendelkezünk.

Miben tudunk segíteni?

A helyzetnek megfelelő megoldás

A helyzetnek megfelelő megoldás

Az egyik legfontosabb feladatunk: az élethelyzetnek megfelelő üzleti és informatikai megoldás kiválasztása.
Ehhez szükség esetén megtervezzük az üzleti modellnek megfelelő funkciókat és folyamatokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a webshopod a következő szintre léphessen.

Funkciók, folyamatok, integráció

Funkciók, folyamatok, integráció

Feltesszük a megfelelő kérdéseket, hogy el tudd dönteni mi az ami feltétlenül szükséges a sikerhez, mi az ami pedig remek kiegészítés lehet. Összeállítjuk, hogy milyen roadmap alapján érdemes haladni annak érdekében, hogy a fejlődés folyamatos, a fejlesztés pedig üzletileg kifizetődő legyen.

Komplex működés esetén sok esetben indokolt a webshop mellett valamilyen logisztikai, pénzügyi, ügyviteli vagy egyéb szoftver használata, akár egy teljes vállalatirányítási rendszer (ERP) integrálása. A különböző rendszerek közötti kapcsolatok kiépítése összetett feladat a sok szereplő igényeinek és adottságainak összehangolása miatt (rendszerszemlélet, projektmenedzsment, folyamatos iteráció), ezért megvalósításuk igen kockázatos feladat, valamint a továbbfejlesztésük esetén is folyamatos függőségekkel kell számolni. Kockázatelemzéssel, folyamattervezéssel és az integráció technikai tervezésével is biztosítani tudjuk, hogy kereskedőként egyértelműen előrelépésként értékelhesd az eredményeket.

Tenderek, ajánlatok

Tenderek, ajánlatok

A jó minőségű ajánlatok bekéréséhez szükséges előkészítés terhét levesszük a válladról, összeállítjuk a követelményrendszert és a specifikációt, hogy tartalomban és költségben is érdemben összehasonlítható ajánlatokat kapj.

A beérkezett pályázatok tartalmának elbírálásában segítséget nyújtunk, hogy megalapozott és felelős döntést hozhass.

Mérési rendszer, e-kereskedelmi riportok

Mérési rendszer, e-kereskedelmi riportok

Megosztjuk veled a saját riport sablonjainkat, vagy kialakítjuk a testre szabott egyedi megoldást, megmutatjuk hogy szerintünk mit érdemes rendszeresen mérned és kiértékelned, annak megfelelően hogy a webshopod éppen melyik életciklusban van.

Szervezetfejlesztés, oktatás

Szervezetfejlesztés, oktatás

A webshop hatékony és eredményes üzemeltetéséhez szükséges szemléletet, alapokat és  gyakorlati praktikákat megtanítjuk munkatársaidnak, hogy a fejlődéshez szükséges kompetencia házon belül legyen. Ha a csapat kialakítása előtt állsz, segítünk a munkakörök kialakításában, az ajánlott profilok összeállításában, hogy a HR-est vagy fejvadászt már egy jól definiált feladattal bízhasd meg.

Konverzió optimalizálás

Konverzió optimalizálás

Ha már működő webshopod eredményességén szeretnél tovább javítani, és büszkén mesélni a szakmabelieknek, hogy a Te konverziós arányod mennyire kiemelkedő, a felhasználói felületek és folyamatok elemzésével, hőtérképekkel, analitikai adatokkal keressük meg azokat a pontokat, amelyeknél ezek a számok még tovább javíthatók. Javaslatokat adunk, folyamatosan mérünk és kiértékelünk, hogy ne csak ötletelés, hanem valós és folyamatos fejlődés legyen az eredmény.

Növekedés

Növekedés

Ha a webshop folyamatosan fejlődik, előbb-utóbb jelentkezik a terhelés optimalizálás is a megoldandó feladatok között. Nagy látogatottságú, magas terhelésű rendszerek tervezésében és üzemeltetésében is jelentős a tapasztalatunk, így segíteni tudunk, hogy egy Black Friday, Back To School vagy karácsonyi időszak számodra a kereskedelemi sikerekről szólhasson és ne arról, hogy a szerverekért aggódsz.

Export

Export

Ha a magyar piacon elérted amit lehetett, ideje a többi országot is meghódítani! Az export tevékenység beindítása tartogat néhány buktatót és megoldandó feladatot, de több partnerünket átsegítettük már ezen az izgalmas fázison. Alapító partnerek vagyunk “A világ a piacom” programban, amelynek keretében webes tartalmakkal és élő képzésekkel igyekszünk a magyar vállalkozások külpiaci versenyképességét javítani.

Nem kell feleslegesen a domain regisztráció, a devizakonverzió, az árlista kezelése, a külföldi online fizetés nehézségeivel foglalkoznod. Ezt mi megoldjuk, hogy te valóban az üzleted fejlesztésével foglalkozhass!

Hogyan dolgozunk?

Hogyan dolgozunk?

Ez mindig a helyzettől, a partnertől és a feladattól függ:

  • ha kell, akkor kérdéseket teszünk fel (sokat és nehezeket),
  • ha kell, akkor közösen gondolkozunk, ötletelünk, segítünk nagyot álmodni,
  • ha kell, akkor számokat bújunk és elemzünk napokig,
  • ha kell, akkor felületeket és folyamatokat rajzolunk,
  • ha kell, akkor megosztjuk veled a kész sablonjainkat és megtanítunk őket eredményesen használni,
  • ha kell, csoportos tréninget tartunk a munkatársaidnak.


Ami biztos és állandó:

  • hiszünk az őszinteségben,
  • hosszú távú partnerségre törekszünk,
  • akkor érezzük jól magunkat, ha a partnerünk (és persze az ő ügyfelei is) jól érzik magukat a közös munkánk eredményeként.

Készen állunk az új kihívásokra

Ha a fenti témák bármelyike foglalkoztat
mostanság, írj egy üzenetet nekünk!

Akikre büszkék vagyunk

Go to Top